elérhetőségünk

Favágás és fakivágás rövid határidővel, akár alpintechinkával is.

Fakivágás esetén kérjen tőlünk díjmentes árajánlatot.

 

Elérhetőségünk: Huszár Csaba

Tel.:  06-30/ 459- 99-70

 

 

Biztonsága érdekében kollégáink segítségével, pontosan feltudják mérni az adott fa helyzetét, természetét, állapotát, a fa környezetét, magasságát, esetleges veszélyforrásokat, amik akár a vágás közben is kialakulhatnak. Kollégáink precízen és érthetően elmondják a fa tulajdonosnak a legmegfelelőbb technikát, annak eljárását a gallyazáshoz vagy kivágáshoz.

Számtalan esetben tapasztaljuk, hogy nincsen szükség a teljes fa kivágására, éppen elegendő a felső lombkoronát ritkítani, gallyazással frissíteni rajta. Ettől a fa fellélegzik és újra erőre kap. Nagyon jó lehetőség arra, hogy fákat megkíméljünk, valamint megmentsünk a kivágástól.

Elsődleges feladat a terepszemle, mely alapján árajánlatot készítünk. Ilyenkor szakszerűen felmérjük a terepet, a fa állapotát, fajtáját, tulajdonságait és ehhez mérten biztosítjuk, lezárjuk a környéket. Így a munkavégzés ideje alatt minden és mindenki biztonságban van.

Magas fák esetében alpin technikát szoktuk alkalmazni, mely tulajdonképpen egy mászó technika, így méterről méterre haladva föntről lefelé rövidítjük és gallyazuk a fát. Komoly koncentrációt és szaktudást igényel, valamint kizárólag megfelelő felszereléssel végezhető. Kötelek hevederek segítségével történik.

Kisebb fákat, amennyiben egészségesek nem vágunk ki, hanem inkább kiássuk, kiemeljük őket gyökerestül. Amennyiben van új helyük áthelyezzük őket. Célunk a veszélyes fák szakszerű kivágása mellett, hogy amelyiket tudjuk mentsük meg.